top of page

MINDERE PLADS END FØR

Smartseng - Case 4
Smartseng - Case 4
Smartseng - Case 4

FILM

Beliggenheden var førsteprioritet for Charlotte og hendes mand, da de skulle finde en lækker lejlighed i Vejle.

 

Valget faldt på den arkitektoniske perle ”Bølgen”.

Lejligheden har to terrasser og har noget færre kvadratmeter end Charlotte har været vant til. Hun var derfor meget glad for, at Smartseng.dk havde løsningen, der gav plads til livet i den nye lejlighed.

”Jeg havde set nogle af Smartseng.dk løsninger og tænkte, at hvis man kunne få dem med gode madrasser, så var det helt sikkert, det vi skulle have, ” siger Charlotte og fortsætter:

”Løsningen er fantastisk. Vi får meget mere rum for pengene og kan frit gå til den ene af vores terrasser fra værelset. Det betyder virkelig meget, at man kan udnytte et rum på flere måder.”

Thomas Jørgensen fra Smartseng.dk møder ofte problemstillingen om den mindre, men lækre lejlighed, hvor hans løsninger bliver efterspurgt.

”Vi ser ofte, at når folk flytter fra stort til mindre, efterspørger de pladsbesparende løsninger. Vores kunder ønsker ikke at gå på kompromis med sovekomfort, madraskvalitet og størrelse. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af sengeløsninger. Vores sengeløsninger frigiver den plads, der giver ekstra kvadratmeter samt livskvalitet. Samtidig har vi i vores sortiment alt fra bogreoler, skabe og andre intelligente boligløsninger, der gør, at rummet bliver udnyttet 100 procent”, fortæller Thomas.

 

Charlotte Laustsen er glad for samarbejdet med Smartseng.dk.

”Det har virkelig været et godt og meget tilfredsstillende samarbejde. Vi har fået det hele rigtige produkt, god rådgivning og super service. Det må jeg sige. Vi er så glade”, slutter Charlotte.

bottom of page